Social Network

Over ons

Daarom kies je voor ZeerZeker.

Wij van, ZeerZeker bieden voor de particuliere als voor de zakelijke markt een compleet dienstenpakket aan. We hebben alle mogelijkheden om een passende individuele verzekering of een voordelig verzekeringspakket voor het hele gezin af te sluiten. Daarnaast bestaat er voor alle ondernemers de mogelijkheid tegen betaling een risicoanalyse te laten maken waarmee alle bedrijfsrisico’s en premies in kaart worden gebracht. Daarna wordt de inhoud van de risicoanalyse besproken waaruit een passend verzekeringsadvies volgt. Zakelijk of particulier, ZeerZeker goed geregeld.


Kenmerkend ZeerZeker

Wij nemen uw administratieve rompslomp uit handen door uw polissen digitaal te beheersen. Daarnaast zorgen wij bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling. Persoonlijke aandacht komt bij ons op de eerste plaats. We nemen alle tijd voor een goed advies, want bij ons bent u geen nummer.
Geïnteresseerd in een gesprek? Neem telefonisch contact op met 010 442 33 55. Een mail sturen kan natuurlijk ook: welkom@zeerzeker.com.