Social Network

Preventie maatregelen Gedragslijn inboedel en opstal

Waarom deze gedragslijn? De meeste polisvoorwaarden geven een beperkte omschrijving van het begrip gebouw en het begrip inboedel. Dat kan tot interpretatieverschillen leiden. Daardoor komt het in de praktijk voor, dat het bij schade voor een verzekerde onduidelijk is tot welke verzekeraar hij zich dient te wenden, dan wel dat verzekeraars onderling van mening verschillen over de vraag wie dekking dient te verlenen. Hierdoor zou een verzekerde met zijn schade tussen wal en schip terecht kunnen komen.

Wilt u weten wat deze gedragslijn inhoudt? En hoe hier mee om te gaan als financieel dienstverlener? Of waar u als consument op moet letten bij het afsluiten van opstal – inboedel verzekeringen? Download dan het nu het preventie maatregelen document Gedragslijn inboedel en opstal.